BASIC MODE & JEANS BEST IN BASIC'S!

Garantie & Klachten

Tevredenheidsgarantie
Verkeerd artikel ontvangen
Garantie
KlachtenprocedureTevredenheidsgarantie
Wij willen dat u tevreden bent over uw aankoop bij Basic Mode & Jeans. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat ontvangen? Geen probleem! U kunt het artikel ruilen of retourneren. Het artiikel dat u ruilt of retourneert mag niet gedragen zijn, moet in orginele staat zijn en moer voorzien zijn (indien redelijkerwijs mogelijk) van alle eventuele orginele labels. Een gepast artikel beschouwen wij uiteraard niet als gedragen. Bij "ruilen en retourneren" leest u hoe u kunt ruilen of retourneren.Wat doe ik als ik een verkeerd artikel heb ontvangen?
Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en u een verkeerd artikel ontvangt. Neem dan contact op met onze webshop via webshop@basicmode.nl of 06-55701335 . U kunt het artikel gefrankeerd naar ons toe sturen en wij zullen de verzendkosten na ontvangst van het pakket zsm maar in ieder geval binnen 14 dagen. terugstorten op uw rekening. Uiteraard zorgen wij er kosteloos voor dat u het juiste artikel alsnog ontvangt!Heb ik garantie op een artikel?
Wanneer een artikel dat u bij ons besteld heeft (binnen een redelijk termijn) onverwachts kapot gaat, kunt u op ons rekenen. U ontvangt op al onze artikelen de garantie van de leverancier. Neem contact met ons op via webshop@basicmode.nl


Klachtenprocedure
Heeft u een klacht over een geleverd product en/of onze dienstverlening? Laat het ons schriftelijk weten per e-mail of per post.
E-mailwebshop@basicmode.nl
PostadresWillinkplein 45 , 7811 DC Emmen
Wij streven er naar uw klacht zo snel en zorgvuldig mogelijk te behandelen. Binnen 1 - 3 werkdagen zullen we contact met u opnemen.
Heeft u nog vragen m.b.t. de “klachtenprocedure” ? Neem dan telefonisch contact met ons op.
Webshop06-55701335