BASIC MODE & JEANS BEST IN BASIC'S!

Basic T-Shirts

BASIC MODE & JEANS - BEST IN BASIC'S !!

MEN / MANNEN ;

Basic T-Shirts koop je natuurlijk bij Basic Mode. Wij hebben T-shirts van de merken ; Petrol Industries , dit zijn body fit shirts van 100% katoen verkrijgbaar met ronde hals, V-hals, met lange- of korte mouw. Ze vormen de perfecte basis voor iedere garderobe!  En van Alan Red , stretch top kwaliteit en van Jack and Jones ( town tee en smple t-shirt) en Premium ( Point tee) en nu ook Selected Homme. Deze zijn ook in het navy blue ( blauw) t/m maat XXXL. 

Ook hebben we het merk Garage , ook hier een uitgebreid programma v hals , ronde hals , korte en lange mouw. Dit merk heeft al vele liefhebbers tot zich gerekend en daarom heeft Basic Mode het merk toegevoegd aan het assortiment.

Bekijk het uitgebreide assortiment Basic T-Shirts in onze webshop!

Nieuw is het merk Slater. Een top merk gespecialiseerd in de beste t-shirts. Slater produceert op een duurzame , millieu vriendelijke wijze onder goede arbeids voorwaarden. Basic Mode Webshop is zeer verheugd met de toevoeging van Slater Basic T-shirts , designed to fit !


WOMEN / DAMES ;

Voor dames heeft Basic Mode het grote assortiment van ONLY ter beschikking. Singlet , korte mouw , lange mouw , basis kleuren maar ook trendy fashion colours zijn te bestellen in de webshop van Basic Mode.  Ook van VERO MODA hebben we diverse basis stijlen.   Klik hier voor het assortiment BASIS SHIRTS voor vrouwen.Voor grotere aantallen neem contact op met de webshop (  tel 0591-629297)  info@basicmode.nl . Wij kunnen u dan een offerte doen voor de levering van basis t-shirts.