BASIC MODE & JEANS BEST IN BASIC'S!

Basic T-Shirts

BASIC MODE & JEANS - BEST IN BASIC'S !!


Basic Mode heeft als filosofie om de beste te zin in het aanbod met basis t-shirts voor mannen en vrouwen. 
T-Shirts met de beste kwaliteit , super pasvorm en draagcomfort. Deze t-shirts moeten goed blijven met wassen. 
De merken van Basic Mode voldoen aan deze eisen , hieronder staan de merken omschreven . 

MEN / MANNEN ;

RJ Bodywear , Alan Red , Claesen"s , Garage , Slater , Legend , Petrol , JBS , Ten Cate , HOM en Beeren. 


Basic T-Shirts koop je natuurlijk bij Basic Mode. Wij hebben T-shirts van de merken ; Petrol Industries , dit zijn body fit shirts van 100% katoen verkrijgbaar met ronde hals, V-hals, met lange- of korte mouw. Ze vormen de perfecte basis voor iedere garderobe!  En van Alan Red , stretch top kwaliteit en pasvorm . Nieuw is het assortiment is Claesens , Legend en RJ Bodywear en Antony Morato . 

Ook hebben we het merk Garage , ook hier een uitgebreid programma v hals , ronde hals , korte en lange mouw. Dit merk heeft al vele liefhebbers tot zich gerekend en daarom heeft Basic Mode het merk toegevoegd aan het assortiment.

Bekijk het uitgebreide assortiment  Ronde hals  t-shirts en de collectie V-Hals t-shirts . Veel t-shirts zijn in gunstige two-packs . 

Nieuw is het merk Slater. Een top merk gespecialiseerd in de beste t-shirts. Slater produceert op een duurzame , millieu vriendelijke wijze onder goede arbeids voorwaarden. Basic Mode Webshop is zeer verheugd met de toevoeging van Slater Basic T-shirts , designed to fit !


WOMEN / DAMES ;

RJ Bodywear , Garage , Claesen"s en Alan Red , nieuw ; Ten Cate !

Voor dames heeft Basic Mode het grote assortiment van Alan Red  ter beschikking. Singlet , korte mouw , lange mouw in basis kleuren zijn te bestellen in de webshop van Basic Mode.  Ook van Garage hebben we diverse basis stijlen.   Klik hier voor het assortiment BASIS SHIRTS voor vrouwen. Nieuw is het merk Claesen"s voor dames. Basis items die je iedere dag nodig bent. Voor grotere aantallen neem contact op met de webshop (  tel 06-55701335 )  info@basicmode.nl . Wij kunnen u dan een offerte doen voor de levering van basis t-shirts.