BASIC MODE & JEANS BEST IN BASIC'S!

Bedrijfskleding

Bij Basic Mode & Jeans hebben we ook verschillende artikelen die erg geschikt zijn als bedrijfskleding in verschillende branches. Denk aan overhemden, blouses, basis t-shirts, pullovers, broeken, blazers, tanktops, etc. Veel artikelen zijn erg geschikt om te laten bedrukken of borduren met een bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

Ook het bedrukken van artikelen kunnen wij voor bedrijven regelen.

Branches waar wij in het verleden al vaak samenwerkingen mee hebben gedaan zijn o.a. :
- Kapsalons
- Huurcoörporaties
- Horeca ( Cafe"s , restaurants ) 
- Evenementen organisaties
- Bioscopen
- Bedrijfskleding voor particuliere bedrijven als; interieur- en project inrichters, bloemisten, reisbureaus, kantoren, bakkerij, opticiens, uitzendbureaus, etc.

Veel van onze overhemden en t-shirts kunnen we makkelijk en snel in grote aantallen leveren. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze webshop.
E-mail: webshop@basicmode.nl
Telefoonnummer: 06-55701335

Bedrijfskleding die wij voor dames aanbevelen:


Basic Mode is dealer van het merk Garage Dit merk heeft voor dames perfecte singlets en basic t-shirts in diverse kleuren. Deze kunnen op korte termijn in grote aantallen geleverd worden . Kijk hier voor GARAGE WOMEN 

Basic Mode for Women heeft ook een groot assortiment Alan Red Women. Alan Red staat bekend om haar perfecte kwaliteit. Zowel T-shirts , Singlets , Blazers en underwear voert Alan Red in de collectie. UItstekend geschikt als bedrijfskleding. 
Kijk voor de representatieve collectie van Alan Red dames hier. 

Nieuw is het merk Claesen"s. Dit merk heeft ook een groot assortiment t-shirts , singlets en longsleeves met korte en lange mouwen. Alle modellen ook in V-hals en ronde hals. Claesen"s heeft een magazijn in Nederland dus Basicmode.nl kan snel bestellen en leveren aan de klant. Kijk hier voor CLAESEN"S WOMEN 

Claesens dames
BEDRIJFSKLEDING DIE WIJ VOOR HEREN AANBEVELEN ;


Voor de mannen / heren heeft Basic Mode en Jeans ook diverse mogelijkheden voor bedrijfskleding met de merken die zij voert. Zo heeft Antony Morato getailleerde uni overhemden standaard in de collectie in basis kleuren , heeft Petrol een grote voorraad voordelige t-shirts , Alan Red en Slater een ruim assortiment kwaliteits artikelen , en heeft Garage T-shirts , Longsleeves en Singlets in alle maten en basis kleuren op voorraad , snel geleverd dus. Nieuw is het merk Claesen"s met een grote collectie basis artikelen. 

Nieuw zijn de polo shirts van Garage . Met name de blauwe en zwarte kleuren kan Basic Mode nabestellen in grotere hoeveelheden. 

Antony Morato overhemd

Bedrijfskleding bestellen? Neem contact met ons op!

Hierboven ziet u slechts een selectie van de artikelen die we binnen korte tijd in grote aantallen kunnen leveren. Als u vragen heeft over een artikel dat hier niet tussen staat, dan kunt u deze e-mailen naar webshop@basicmode.nl. Wij zullen uw e-mail dan z.s.m. beantwoorden.