0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Basic Mode Webshop Best in Basic's!

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Lid thuiswinkel organisatie
  • Voor 16.00 besteld, volgende dag in huis *

Thuiswinkel Organisatie informatie over Basic Mode Webshop

De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org, verklaart dat haar lid: Basic Mode en Jeans  Webshop gerechtigd is het Certificaat Thuiswinkel Waarborg te voeren tot 17 februari 2017

Datum van afgifte: 17 februari 2011

Dit betekent dat Basic Mode en Jeans Webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en dat haar huidige werkwijze en gehanteerde voorwaarden jaarlijks gecontroleerd zijn op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.

Basic Mode en Jeans Webshop biedt de consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van online winkelen. Deze certificering biedt u als consument o.a. de volgende 6 zekerheden: 


1. Weten met wie u zaken doet en hoe u het bedrijf gemakkelijk kunt benaderen

U doet zaken met:

Basic Mode en Jeans Webshop

Vestigingsadres: Raadhuisplein 45c
7811 AP Emmen. 

Telefoonnummer: 0591-745133
E-mailadres: webshop@basicmode.nl
Webadres: http://www.basicmode.nl

Kvk-nummer: 58617523
BTW-nummer: NL025218013B02

Lid sinds: 18-1-2008

2. Algemene voorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond
Voor u zijn de algemene voorwaarden van Basic Mode & Jeans direct toegankelijk en van toepassing. 
De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder de toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER). De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden u meer waarborgen dan de wet. 

3. Veiligheid en privacy
Uw persoonsgegevens laat u achter in een beveiligde webomgeving, die is voorzien van minimaal een SSL-certificaat (slotje onder of boven aan de webpagina) en uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Als u commerciële e-mails ontvangt en dat niet op prijs stelt, kunt u zich daarvoor op eenvoudige 
wijze laten uitschrijven.

4. Extra bedenktijd: 14 dagen
Het Thuiswinkel Waarborg geeft bij de aanschaf van producten en diensten recht op een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen. Dit geldt echter niet voor reizen, food, maatwerk, gepersonaliseerde en hygiënische producten, kranten, tijdschriften en voor verzegelde audio- en videodragers, software en diensten waarvan de levering met instemming van de consument reeds is aangevangen. Gedurende de bedenktijd dient u zorgvuldig met producten om te gaan. Het retourneren van producten dient onbeschadigd en in originele verpakking plaats te vinden en u dient terugzendinstructies na te leven.

5. Veilig betalen
Uw betaalopdrachten worden in een beveiligde omgeving verwerkt, die is voorzien van minimaal een SSL-certificaat (slotje onder of boven aan de webpagina).

6. Onafhankelijke klachtenbemiddeling
In twee stappen naar een oplossing
1. U meldt de klacht bij Basic Mode & Jeans
2. Biedt stap 1 geen oplossing? Dan kunt u klachten doorsturen naar Thuiswinkel.org of een beroep doen op de Geschillencommissie Thuiswinkel.

Thuiswinkel.org staat garant voor de nakoming van de uitspraken van de Geschillencommissie Thuiswinkel. 

Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds. Thuiswinkel.org is de belangenvereniging die belangen van bedrijven behartigt op het gebied van thuiswinkelen. Bij thuiswinkelen gaat het om het verkopen van producten en/of diensten aan consumenten via internet, catalogi, post en dergelijke. 

17 februari 2010,

Ed Nijpels, voorzitter 
Wijnand Jongen, directeur


Nederlandse Thuiswinkel Organisatie 
Horaplantsoen 20 6717 LT Ede
Postbus 7001 6710 CB Ede
Tel: 0318 - 64 85 75
Fax: 0318 - 64 85 76


www.thuiswinkel.org