BASIC MODE & JEANS BEST IN BASIC'S!

Cars Jeans

Ook Cars Jeans koop je makkelijk en snel op Basicmode.nl! Wij hebben met name de Cars jeans en spijkerbroeken voor mannen in het assortiment. Allemaal makkelijk en snel on-line te bestellen. Wij leveren binnen een dag door heel Nederland, zonder verzendkosten. En niet goed is geld terug! 

De topmodellen zijn:

 • Booster
 • Hyper
 • Bedford
 • Crown
 • Flex.
Van deze modellen hebben we de meest uiteenlopende maten. Heeft u vragen over de modellen, pasvorm, levering van onze Cars Jeans? Neem gerust contact op met de webshop. Ook heeft Basic Mode een aantal modellen voor heren in extra lange lengtematen (38). Nu ook de modellen BARI, ATROSS en WESTON in het assortiment van Basic Mode!

Klik hier voor de jeans collectie van Cars


Cars Jeans logo


Cars Jeans modellen

 1. Cars Jeans Booster
 2. Cars Jeans Hyper
 3. Cars Jeans Crown
 4. Cars Jeans Dolson
 5. Cars Jeans Flex  
 6. Cars Jeans Bedford
 7. Cars Jeans Bari
 8. Cars Jeans Weston
 9. Cars Jeans Atross
Van deze modellen hebben we diverse kleuren en wassingen. Ook hebben we hiervan veel lengte maten ( 30 / 38 ) en breedtematen ( 28 / 44 ) . Nieuw zijn de basic t-shirts en boxershorts van Cars Denim.  

Andere modellen Cars Jeans

Zit uw model er niet bij? Of uw maat? Of heeft u een vraag over de modellen / pasvorm van Cars Jeans? Neem dan gerust contact met ons op via info@basicmode.nl of bel ons op 0591-745133.

Basic Mode & Jeans heeft de dames lijn van Cars jeans nu afgeprijsd. 
Kijk voor de Cars women aanbiedingen in de denim hier.