0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Basic Mode Webshop Best in Basic's!

Schiesser heren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Schiesser T-Shirts webshop

Bestel online de perfecte t-shirts met V-Hals en ronde hals, de singlets en de boxershorts van Schiesser via de webwinkel van Basic Mode. Basic Mode start compact met de collectie van Schiesser maar de verwachting is dat dit snel uitgebreid wordt. Favoriete series van Schiesser zijn de bekende 95/5 collectie met 5 % elastan en de clasic / basic American tee.

Schiesser underwear/bodywear

Schiesser heeft een groot aanbod aan underwear en bodywear, voor zowel heren als dames. Het ondergoed is van topkwaliteit en heeft een prettige pasvorm en draagcomfort. Naast ondergoed heeft Schiesser ook t-shirts met ronde hals en V-hals. T-shirts zijn verkrijgbaar in 100% katoen of 95% katoen met 5% stretch.

Over Schiesser

Schiesser werd in 1875 opgericht en is vandaag de dag nog steeds één van de topleveranciers van ondergoed en nachtkledij. De producten van Schiesser staan voor kwaliteit. Dat uit zich in meerdere vlakken. Zo wordt alles geproduceerd met hoogwaardige materialen. Deze worden fantastisch afgewerkt en hebben een sublieme pasvorm. Het merk heeft sinds de oprichting niet stilgezeten en toch blijft het trouw aan de basis. Terwijl het daarnaast vernieuwend probeert te blijven. Basic Mode biedt een groot assortiment van Schiesser.

Schiesser

п╗ї