0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Basic Mode Webshop Best in Basic's!

Garantie en Klachten | Basic Mode Webshop |

Tevredenheidsgarantie
Verkeerd artikel ontvangen
Garantie
Klachtenprocedure

 Tevredenheidsgarantie
Wij willen dat u tevreden bent over uw aankoop bij Basic Mode & Jeans. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat ontvangen? Geen probleem! U kunt het artikel ruilen of retourneren. Het artiikel dat u ruilt of retourneert mag niet gedragen zijn, moet in orginele staat zijn en moer voorzien zijn (indien redelijkerwijs mogelijk) van alle eventuele orginele labels. Een gepast artikel beschouwen wij uiteraard niet als gedragen. Bij "ruilen en retourneren" leest u hoe u kunt ruilen of retourneren. Wat doe ik als ik een verkeerd artikel heb ontvangen?
Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en u een verkeerd artikel ontvangt. Neem dan contact op met onze webshop via webshop@basicmode.nl of  06-55701335 . U kunt het artikel gefrankeerd naar ons toe sturen en wij zullen de verzendkosten na ontvangst van het pakket zsm maar in ieder geval binnen 14 dagen. terugstorten op uw rekening. Uiteraard zorgen wij er kosteloos voor dat u het juiste artikel alsnog ontvangt! Heb ik garantie op een artikel?
Wanneer een artikel dat u bij ons besteld heeft (binnen een redelijk termijn) onverwachts kapot gaat, kunt u op ons rekenen. U ontvangt op al onze artikelen de garantie van de leverancier. Neem contact met ons op viawebshop@basicmode.nl 

Wettelijke garantie ; 

Een product moet die eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Kortom: doen wat de koper er redelijkerwijs van mag verwachten. Dat betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen. Blijkt een product niet aan deze verwachtingen te voldoen - met andere woorden: vertoont het een mankement - dan zal Basic Mode dit kosteloos  herstellen, of als dat niet mogelijk is, een vervangend, vergelijkbaar product te leveren. Of als dat niet mogelijk is: de overeenkomst te ontbindenKlachtenprocedure
Heeft u een klacht over een geleverd product en/of onze dienstverlening? Laat het ons schriftelijk weten per e-mail of per post.

E-mail webshop@basicmode.nl
Postadres Notaris Oostingstraat 24 c , 7811 CT Emmen

Wij streven er naar uw klacht zo snel en zorgvuldig mogelijk te behandelen. Binnen 1 - 3 werkdagen zullen we contact met u opnemen. Uiterlijk binnen 14 dagen zal Basic Mode inhoudelijk op uw klacht reageren. 
Heeft u nog vragen m.b.t. de “klachtenprocedure” ? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Webshop 06-55701335
   Basic Mode probeert alle mogelijke geschillen in alle redelijkheid op te lossen  met de consument . Mocht u desondanks een klacht willen indienen dan kan dat bij de volgende neutrale geschillencommissies.

 

п╗ї