0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Basic Mode Webshop Best in Basic's!

Alan Red Mannen T-Shirts

Artikelen 1 tot 30 van 52 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 30 van 52 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Alan Red t-shirt en underwear

Binnen ons assortiment basic kleding is het merk Alan Red niet te missen. Alan Red staat bekend om de comforabele pasvorm. 

Ons assortiment Alan Red is op te splitsen in:

  • T-shirts
  • Underwear

 

T-shirt

De T-shirts van Alan Red zijn in te delen in 3 groepen:

Alan red basic shirt in het wit

Classic

Alan Red zwart basic

Regular

Alan Red shirt slim fit wit

Slim fit


Model: Wijd


 

Bekijk: Virgina


 


Model: Medium


 

Bekijk: Derby, Vermont, James, Dean


 


Model: Stretch, strakker


Bekijk: Oklahoma, Ottawa,

Oslo, NO-V en NO Neck


 

Alle bovenstaande modellen zijn te leverbaar in verschillende manten kleuren.

Voor lange mannen heeft Alan Red nu modellen Derby en Vermont extra "verlengd met 5 cm. Dus extra long shirts dus nu ook in de perfecte pasvorm. Ideaal voor onder een overhemd of shirt zijn de mouwloze shirts Occident , Oakland en Orlando.

 

Underwear

Naast t-shirt hebben wij ook underwear van Alan Red in ons assortiment. Onderstaand de Alan Red modellen in het assortiment. 

 

Alan red boxer grijs Alan Red boxershort trunk zwart Alan red boxer lang

 


Alan Red Short Boxer
Beschikbaar in diverse kleuren 


 

 


Alan Red Boxershort 
Beschikbaar in diverse kleuren


 

 


Alan Red Men Trunk 
Beschikbaar in zwart en wit


 

 


Alan Red boxershort long
Beschikbaar in zwart


 

Nieuw bij de heren/mannen zijn de Boxershorts (trunks) van Alan Red. Perfecte kwaliteit, fijn draag comfort en verpakt in gunstige two-pack's. Kijk voor de onderbroeken van Alan Red bij de BOXERS.

Zoekt u een ander model? 

Zoekt u een model van Alan Red die niet tussen ons assortiment staat? Neem dan contact  met ons en we bestellen het voor u!  

 

Alan Red Silver Ion 

Nieuw bij Basic Mode Webshop is de exclusieve collectie "Silver Ion "van Alan Red. De modernste technologien zijn gebruikt om het fijnste comfort te verkrijgen bij deze nieuwe serie underwear. Het assortiment bestaat uit boxers, briefs en t-shirts. Het materiaal is gebaseerd op Spacewear and Sports Technology! De gehele dag blijf je fris, het materiaal ademt, reguleert temperatuur en absobeert geurtjes. 

 

Alan Red dames

Alan Red heeft kleding voor zowel heren als dames. Alan Red is voornamelijk bekend bij mannen. Toch heeft het merk ook een uitgebreide vrouwencollectie voor basismode. Deze heeft basicmode nu ook opgenomen in de shop. Wil je dus dameskleding bestellen van Alan Red, dan kan dat bij ons. 

Bekijk hier onze Alan Red dames collectie.

 

Alan Red

Over Alan Red

Alan red is afkomstig uit Magir, Italië. Dit hoogwaardige merk biedt de best in basics. Vandaar dat dit hoogwaardige kwaliteit merk niet mag ontbreken in de Basic Mode webshop. Alan Red is ontstaan in 1940 en draait al lange tijd mee aan de absolute top binnen het segment. Het merk is vanaf 1996 ook in Nederland te koop en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste leverandciers van onderkleding in Nederland.

Alan Red t-shirts staan bekend om de perfecte kwaliteit en pasvorm voor mannen én vrouwen! Basic Mode Webshop verkoopt met name t shirts van Alan Red in de bekende modellen.

пї