0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Basic Mode Webshop Best in Basic's!

Ruilen | Retourneren | Voorwaarden Basic Mode Webshop|

Ik wil mijn artikel graag ruilen / retourneren.
Retouradres
Wat kost ruilen / retourneren?
Ik heb een andere vraag.

 Ruilen of retourneren
Indien u na ontvangst van de bestelling toch niet tevreden bent kunt u het artikel ruilen of retourneren. Dit dient u binnen14 dagen na ontvangst te melden ( bij voorkeur) via de e-mail. . Het artikel dat u ruilt of retourneert mag niet gedragen zijn, moet in originele staat zijn en moet voorzien zijn (indien redelijkerwijs mogelijk) van alle eventuele originele labels. Een gepast artikel beschouwen wij uiteraard niet als gedragen. Mocht het artikel beschadigd zijn , mag Basic Mode redelijks halve een bedrag in mindering brengen op het retour bedrag . ( U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen , dat verder gaat dan nodig is om de aard , de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen) 

Om er zeker van te zijn of het artikel dat u wilt ruilen nog in de juiste maat voorradig is, adviseren wij om op de site te kijken. Is het artikel niet meer in jouw maat? Kijk dan of er wellicht een ander artikel is dat u graag wilt ontvangen. Zodra u weet welk artikel u graag wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen naar webshop@basicmode.nl en daarin het artikel en de maat vermelden. Wij zullen het artikel dan voor u reserveren. Indien u wilt ruilen tegen een duurder of goedkoper artikel zullen we het prijsverschil meteen verrekenen.

U heeft 14 dagen de tijd (na ontvangst van het artikel) om aan te geven dat u het artikel wilt retourneren. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen (bij voorkeur via de e-mail) of door het Europees modelformulier (zie: https://www.basicmode.nl/herroepingsrecht) in te vullen dat u ontvangen heeft bij aflevering van het product en aan ons toe te zenden. Na deze bekendmaking heeft u 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen.   Na ontvangst van uw herroepingsmededeling ontvangt u uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending retour op uw bankrekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot het moment dat wij het
product retour hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond het product retour te hebben gezonden, al naar gelang wel moment eerder valt. Wij betalen u (indien mogelijk) terug op dezelfde wijze als waarmee u uw aankoop heeft gedaan. In andere gevallen zullen wij u vragen om uw rekeningnummer waarop het bedrag teruggestort kan worden.Ruilen of retourneren is ook mogelijk in onze showroom. U moet dan wel het factuur meenemen. Het retour bedrag wordt via de bank overgemaakt. 

Kijk ook hier https://www.basicmode.nl/Herroepingsrecht.htmlRetouradres

U kunt het artikel samen met het retourformulier retourneren naar:

Basicmode.nl
Notaris Oosting Straat 24 C 
7811 CT Emmen

 Kosten ( RETOUR EIGEN REKENING) 


Bij het retourneren van uw bestelling zijn eventuele verzendkosten voor eigen rekening. 
Als het pakketje door de brievenbus kan zijn de kosten €4,95
Als het pakket groter is, zijn de kosten €7,95. 

Als u een artikel wilt ruilen omdat wij per ongeluk een verkeerde maat of het verkeerde artikel hebben gestuurd, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening. Stuur dan wel het artikel gefrankeerd naar ons toe en wij zullen de verzendkosten na ontvangst van uw pakket z.s.m. terugstorten op uw rekeningVerdere vragen
U kunt contact met ons opnemen via webshop@basicmode.nl of 06-55701335

п╗ї