0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Basic Mode Webshop Best in Basic's!

Petrol T-Shirts en Riemen

Artikelen 1 tot 30 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 30 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Petrol Industries Webshop

Bij Basic Mode houden we van stijlvolle en kwalitatief hoogstaande merken met een verhaal. Petrol Industries mag dan ook niet in ons assortiment ontbreken. Dit stoere Nederlandse modelabel heeft een veelzijdige collectie aan herenmode, gekenmerkt door een ruige vintage uitstraling. Bij Basic Mode vind je Petrol T-shirts in allerlei verschillende uitvoeringen en kleuren, maar ook accessoires waarmee je jouw outfit de perfecte finishing touch kunt geven.

Over Petrol Industries

Sinds de oprichting in 1989 is Petrol Industries uitgegroeid tot een gerenommeerd modemerk voor mannen. En dat is niet voor niets! Dit stoere label kenmerkt zich niet alleen door een industriële vintage look, maar staat daarnaast ook garant voor kwaliteit. En dat tegen een heel betaalbare prijs. Van mooie basic T-shirts tot leren riemen en zelfs boxershorts; Petrol kleding bestellen doe je snel en eenvoudig via de webshop van Basic Mode.

Petrol T-shirts: alles wat een basic moet zijn

Stijlvol en daarnaast ook nog eens ontzettend comfortabel; dát zijn de T-shirts van Petrol Industries. Petrol T-shirts zitten simpelweg heerlijk en zijn daarom ideaal voor onder een overhemd of trui. Dat betekent natuurlijk niet dat ze niet gezien mogen worden. Petrol shirts zijn ook heel goed te combineren met een stoere jeans.

Bij Basic Mode vind je Petrol T-shirts in verschillende uitvoeringen. Ga je voor een ronde hals of toch liever voor een elegante V-hals? En kies je dan voor wit, grijs, of zwart? Wat jouw smaak ook is, je bent altijd verzekerd van kwaliteit. De T-shirts van Petrol zijn namelijk gemaakt van 100% katoen, wat ervoor zorgt dat ze lang mooi blijven. Slimme shoppers profiteren daarnaast van extra voordeel, wanneer ze kiezen voor een 2-pack of 4-pack.

Petrol riemen: Volop keuze bij Basic Mode!

Een stoere jeans, een stijlvolle basic T-shirt en een mooie lederen riem. Kortom: een look waarmee je altijd goed voor de dag komt. Petrol riemen zijn gemaakt van kwalitatief leer en hebben een stoere uitstraling. Deze riemen maken dan ook elke outfit af. Bij Basic Mode vind je Petrol riemen in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende lengtematen.

Petrol boxershorts: nieuw in het assortiment!

Nieuw in het assortiment van Basic Mode zijn de boxershorts van Petrol. Deze boxers zien er niet alleen goed uit, maar zitten ook nog eens heerlijk. Geen overbodige luxe als het gaat om ondergoed. Petrol boxershorts zijn gemaakt van een zachte stretchstof en hebben een elastische tailleband. Comfort gegarandeerd dus!

Petrol bedrijfskleding laten bedrukken

Zorgen dat je personeel er tip top uitziet? Elke dag weer? Wat dacht je van een mooi T-shirt, bedrukt met jouw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp? Bij Basic Mode regelen we het graag voor je. We kunnen Petrol T-shirts snel in grote aantallen leveren en desgewenst voor je bedrukken of borduren met een eigen ontwerp. Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Neem dan via onderstaande gegevens telefonisch of per e-mail contact op en onze medewerkers helpen je graag verder.

 

Petrol Col (Kol) truien 

Het modeitem van dit seizoen en tegelijk een tijdloze classic - de KOL TRUI (COL Pull) , Petrol heeft deze getailleerd uitvoering in katoen/ polyesther combi. Leverbaar in 3 kleuren (zwart, blauw, grijs) een Must Have voor iedere trendy man!  KOL TRUI 

E-mail: webshop@basicmode.nl
Telefoonnummer: 0591-745133

Petrol Industries

п»ї