BASIC MODE & JEANS BEST IN BASIC'S!

Ruilen & Retourneren

Ik wil mijn artikel graag ruilen / retourneren.
Retouradres
Wat kost ruilen / retourneren?
Ik heb een andere vraag.Ruilen of retourneren
Indien u na ontvangst van de bestelling toch niet tevreden bent kunt u het artikel ruilen of retourneren. Dit dient u binnen 14 dagen na ontvangst te doen. Het artikel dat u ruilt of retourneert mag niet gedragen zijn, moet in originele staat zijn en moet voorzien zijn (indien redelijkerwijs mogelijk) van alle eventuele originele labels. Een gepast artikel beschouwen wij uiteraard niet als gedragen. Mocht het artikel beschadigd zijn , mag Basic Mode redelijks halve een bedrag in mindering brengen op het retour bedrag .

Om er zeker van te zijn of het artikel dat u wilt ruilen nog in de juiste maat voorradig is, adviseren wij om op de site te kijken. Is het artikel niet meer in jouw maat? Kijk dan of er wellicht een ander artikel is dat u graag wilt ontvangen. Zodra u weet welk artikel u graag wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen naar webshop@basicmode.nl en daarin het artikel en de maat vermelden. Wij zullen het artikel dan voor u reserveren. Indien u wilt ruilen tegen een duurder of goedkoper artikel zullen we het prijsverschil meteen verrekenen.

Zodra u aangeeft het artikel te willen retourneren en dit ook binnen 14 dagen doet , ontvangt u zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen uw aankoopbedrag  retour. Om het bedrag te kunnen retourneren is het wel van groot belang dat het rekeningnummer en de juiste naam van de rekeninghouder op het retourformulier vermeld staat. ( iban)

Ruilen of retourneren is ook mogelijk in onze showroom. U moet dan wel het factuur meenemen. Het retour bedrag wordt via de bank overgemaakt.

Kijk ook hier https://www.basicmode.nl/Herroepingsrecht.html


Retouradres

U kunt het artikel samen met het retourformulier retourneren naar:
Basicmode.nl
Willinkplein 45
7811 DC Emmen
 

Kosten
Bij het retourneren van uw bestelling zijn eventuele verzendkosten voor eigen rekening Let op:
Als het pakketje door de brievenbus kan (38 x 26,5 x 3,2 cm) zijn de kosten €2,00 (tot 250 gram), € 2,50 (tot 500 gram) of €3,00 (tot 2 kg)
Als het pakket groter is, zijn de kosten €6,75 , versturen met Kiala kost 4 euro. ( let op ; Basic Mode is bij Kiala een "persoon ")

Als u een artikel wilt ruilen omdat wij per ongeluk een verkeerde maat of het verkeerde artikel hebben gestuurd, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening. Stuur dan wel het artikel gefrankeerd naar ons toe en wij zullen de verzendkosten na ontvangst van uw pakket z.s.m. terugstorten op uw rekeningVerdere vragen
U kunt contact met ons opnemen via webshop@basicmode.nl of  06-55701335